Vårt mål är att utveckla och leverera de bästa produkterna

Om oss

Deeng AB är ett privatägt företag som grundades 2014. Vi är ett ungt och dynamiskt teknik- och teknisk konsultföretag som brinner för produktutveckling, simulering & beräkningar samt kvalitessäkring. Vi kombinerar våra kompetenser och erfarenheter från olika branscher för att föra fram kreativitet och innovation, hög kvalitet och detaljerad precision. Deeng AB är beläget i Lund och vi är aktiva i både i lokala- och internationella projekt.

Varför oss?

Vi fokuserar på ingenjörstjänster och inte på administration därför kan vi leverera hög produktivitet till låg kostnad. Vi erbjuder tjänster av hög kvalitet och håller våra överenskomna tidsfrister. De kompetenser som vi erbjuder inom produktdesign, simuleringar och beräkningar ökar sannolikheten för att din första design (prototyp) kommer att lyckas, vilket minskar behovet av omdesign och därmed minskar utvecklingskostnaderna.

Six sigma-analys och robust designmetodik ger dig en bättre förståelse för vilka faktorer som är viktigast för din produkt och hur dessa påverkar dess funktion. Genom att bygga matematiska modeller kommer du att kunna förutsäga resultat av dina fysiska test även för den mest komplexa processen.

Optimering av både dynamiska och statiska applikationer innebär att du får bättre produkter och ett försprång på dina konkurrenter.

Vårt uppdrag & vision

Vårt uppdrag är att ta fram de bästa av era produkter och ge dem en ledande position på marknaden. Använda vår kompetens på bästa sätt för att ge meningsfullt affärsresultat av till lägsta möjliga utvecklingskostnad för våra kunder. Fokusera på teknik och långsiktigt partnerskap med både kunder och affärspartners.

Vår vision är att vara din uppenbara partner inom teknisk forskning och utveckling.

Karriär

Vi letar ständigt efter nya talanger som vill vara en del av vår spännande resa. Om du är intresserad av att bli en av oss är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till info@deeng.se.